Vi hjelper deg med din iPhone, iPad, Macbook, iMac og alle relaterte produkter

Macsupport

Installasjon og oppsett

Datasikkerhet og sikkerhetskopiering

Hos Fink iT får du den beste supporten på ditt Apple utstyr. Vi leverer deg den supporten du trenger for at ditt utstyr skal fungere optimalt i din situasjon. Du slipper å bruke tid på å finne feil og kan konsentrere deg om det som er viktig for deg. Vi er alltid klare til å hjelpe deg.

Vi har mange års ekspertise på Mac maskiner, programvare og alt du bruker disse produktene til. Så hvis du arbeider med reklame, film og grafiske oppgaver, kan vi tilby deg den beste support på vedlikehold av alt Appleutstyr.  Vi er spesialister i alle Apples produkter og vi supporterer selvfølgelig også produkter som iPhone, iPad, Time Capsule og andre tilhørende enhenter.

Vi er alltid fleksible i forhold til hvordan du helst vil ha din support. Du kan få oss på fast kontrakt, hvor vi f.eks. logger oss på til avtalte tidspunkter én eller flere ganger i uken. Hvis det passer deg bedre å kun bruke oss som «brannslukkings-tjeneste», er også det en mulighet. Ditt behov bestemmer hvordan vi samarbeider – det viktigste er, at du får den løsningen, du har behov for, og som sikrer at ditt utstyr alltid fungerer optimalt.

Trenger du en systemoptimalisering,  få satt opp ditt nettverk eller oppgradere hukommelse i din maskin? Dette ordner vi.

 

Vil du lære mer om macOS X? Ta en prat med oss.

 

Systemdesign, tilrettelegging og optimalisering

Vi bygger fra grunnen av en optimalisert konfigurasjon for ditt firma, eller justerer dine eksisterende enheter for optimal funksjon. Vi har den kompetansen du trenger.

 

Macintosh systemadministrasjon

Når systemet ditt er på plass, hvem kan bedre administrere det enn Fink iT?

Det trengs ingen egen ansatt for å ivareta dine systemer.

Fink iT tilbyr deg fjerndriftsavtale for å vedlikeholde ditt utstyr på best mulig måte. Dette gjelder både servere, arbeidsstasjoner og nettverksenheter.

Fink iT kan hjelpe deg med å sette opp rutiner som gjør at du helt og fullt kan være raskt i gang igjen dersom katastrofen skulle inntreffe.

Vi er sertifiserte i programvaren Retrospect.

Dette er en  meget god og rimelig løsning  for sikkerhetskopiering.

 

Gå til vår sikkerhetsside og velg via Product Configurator for å få et prisoverslag. Du kan også kontakte oss for en gratis 30 dagers prøveversjon av Retrospect.

 

Prosjektplanlegging

Fink iT hjelper deg med de rette avgjørelsene og sørger for at du får mest mulig ut av ditt budsjett.